Polgármesteri közlemény

  Tisztelt Salgótarjániak!

  Az eddig is működő kórházi oltópontok mellett a Szent Lázár Megyei Kórházzal együttműködésben április 26-28-ig, azaz jövőhéten hétfőn, kedden és szerdán a József Attila Művelődési Központban oltópontot alakítunk ki. Akiket oltásra hívnak erre a helyszínre, a művelődési központ főbejáratán jutnak be az épületbe.
  Ezen a három napon a Fő téri, pavilonsor előtti parkolót lezárjuk, oda csak a védőoltásra érkezők parkolhatnak arra az időre, míg megkapják a vakcinát.

  A parkoló lezárása miatt a környékbeli üzletekben dolgozók, illetve ügyeiket intézők szíves türelmét és megértését kérjük!
  A járvány megjelenésének első pillanatától azon dolgoztunk, hogy megfékezzük városunkban a koronavírus terjedését, óvjuk a salgótarjániak egészségbiztonságát, és segítsük az egészségügyben dolgozókat minden lehetséges módon, hogy mielőbb kilábaljunk ebből a nehéz helyzetből. Ezért természetesen segédkeztünk abban is, hogy megfelelő helyszínt találjunk és biztosítsunk közösen a védőoltások beadásához.

  A jelenleg ismert legbiztosabb módja a koronavírus-járvány megállításának a védőoltás. Ezért ismét kérek mindenkit, aki még nem tette meg, regisztráljon a koronavírus elleni védőoltásért!
  Aki már regisztrált, és még nem kapott oltást, az eeszt.gov.hu oldalon foglalhat időpontot Sinopharm vakcinára a JAMK-ban levő oltópontra.

  Kérem, továbbra is vigyázzanak egymásra!

  Vigyázzunk egymásra!

   

   

  © 2021 covidsalgotarjan.hu | Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata - Minden jog fenntartva.

  Please publish modules in offcanvas position.