Salgótarjánban egyelőre csak egy általános iskolai osztályban van digitális oktatás

  Az utóbbi hetekben újra napról napra növekszik a koronavírussal fertőzöttek száma Magyarországon, érezhetően itt a járvány harmadik hulláma. Emiatt országszerte egyre több településen, többek között Balassagyarmaton is óvodákat kellett bezárni, az általános iskolák pedig hosszabb-rövidebb időre digitális oktatásra álltak át.

  Salgótarjánban jelenleg sokkal kedvezőbb a helyzet: március 3-ai, szerdai adatok alapján városunkban egyetlen óvodát és általános iskolát sem kellett bezárni a koronavírus-járvány miatt.

  Pillanatnyilag óvodai csoportok közül egynek sem kell otthon maradnia a vírus miatt, és mindössze egyetlen olyan osztály van - a Petőfi iskola egyik alsós osztálya -, ahol át kellett állni a tantermen kívüli digitális oktatásra - tudtuk meg Andóné Angyal Máriától, a Salgótarjáni Összevont Óvoda és Bölcsőde vezetőjétől, illetve Simon Tibortól, a Salgótarjáni Tankerületi Központ igazgatójától. Ami a középiskolákat illeti: ők november 11. óta egységesen digitiális oktatásra álltak át az egész országban.

  Az általános iskolákban viszont csak abban az esetben lép életbe ez a forgatókönyv, ha a járványhelyzet ezt indokolja.

  © 2021 covidsalgotarjan.hu | Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata - Minden jog fenntartva.

  Please publish modules in offcanvas position.